Megjelent a microINR Expert kórházi INR szint mérő

A microINR® véralvadásmérő rendszer család legújabb tagja a professzionális felhasználásra szánt INT szint mérő, a microINR® Expert készülék.

A microINR® Expert rendszer az alap készüléknél is használt microINR teszt Chippel működik. Így tehát az új készülék alap technológiája és mérési elve, illetve a mérés folyamata is megegyezik az alap microINR® készülékkel. A rendszer fejlesztése során a klinikai igényeknek figyelembevétele volt a legfontosabb, ennek megfelelően INR érték mellett Prothrombin időt is mér. Nagy, érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, így a páciens adatok könnyedén bevihetők. A külső adatok bevitelét beépített vonalkód- és QR kód olvasó is segíti. A készülék kórházi és laboratóriumi informatikai rendszerekhez képes csatlakozni a szabványos POCT1-A2 protokollon keresztül akár vezeték nélküli hálózatokban (WiFi, Bluetooth) is. A rendszer tartozéka a hálózati töltő adapter, egy USB-C kábel és a strapabíró hordtáska.

A microINR® Expert helye elsősorban kórházi osztályokon van, de nagy segítség lehet járóbeteg-szakellátás során (például kardiológiai-, hematológiai szakrendeléseken), vagy forgalmasabb háziorvosi praxisokban.

microINR® Expert kórházi INR szint mérő